Olivia


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 ääntä, keskiarvo: 3.75 / 5)
Loading...
Olivia

Olivia on suomalaisille kaupunkilaisnaisille suunnattu trendikäs ja ajan hermolla elävä tyylin ja muodin erikoislehti. Lehden tavoitteena on käsitellä ajankohtaisia puheenaiheita, herättää tunteita ja pohtia naiseuden iloja ja suruja.

Olivian aihealueisiin kuuluvatkin muodin lisäksi ihmissuhteet, kauneus, hyvinvointi, ruoka, sisustus ja kulttuuri. Lehti on suunnattu erityisesti noin kolmekymppisille naisille ja käsittelee laajasti kohderyhmää askarruttavia aiheita kuten äitiyttä, parisuhdetta, uravalintoja ja muita suuria elämänvalintoja.

Olivia myös neuvoo oikean hiustyylin ja asukokonaisuuden valinnassa, esittelee uusimmat meikit ja kauneudenhoitotuotteet, ratkoo parisuhteen ongelmia ja tarjoaa parhaat reseptit niin arkiseen illanviettoon kuin juhlapäivällisille. Lukuisat palstat vastaavat lisäksi lukijoiden kysymyksiin ja antavat vinkkejä arkeen ja työelämään.

Kustantaja: Bonnier Publications Oy

Olivia :
Arvio: 3,75 / 5. Yhteensä 4 arvostelua.


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.