National Geographic Suomi


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 ääntä, keskiarvo: 4.00 / 5)
Loading...
National Geographic Suomi

National Geographic Suomi on suositun ja maailmankuulun tiede- ja aikakauslehden suomenkielinen versio.

Tämä visuaalisesti tyylikäs lehti on ainutlaatuinen kokonaisuus huippuvalokuvaajien korkealaatuisia kuvia ja asiantuntevien kirjoittajien kiehtovia artikkeleita ja reportaaseja muun muassa luonnosta, tieteestä, ihmisistä, historiasta ja avaruudesta. National Geographic Suomen ammattitaitoiset valokuvaajat ja kirjoittajat vievät lukijat jokaisessa numerossa matkalle mielenkiintoisiin ja kaukaisiin paikkoihin ihmisten ja kansojen luo, joita he eivät normaalisti tapaisi, tai tarkkailemaan eläimiä niiden aidossa elinympäristössä.

Jokaisessa numerossa on yli sata sivua upeita valokuvia ja tarkkaan valikoituja ja huolella toimitettuja ja taustoitettuja artikkeleita kiinnostavista ja jopa hieman erikoisista aiheista. Artikkeleillaan National Geographic Suomi kannustaa lukijoitaan pitämään huolta maapallosta.

Kustantaja: Bonnier Publications Oy

National Geographic Suomi :
Arvio: 4 / 5. Yhteensä 1 arvostelu.


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.