Nallekerho


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 ääntä, keskiarvo: 4.00 / 5)
Loading...
Nallekerho

Nallekerho on 4-7-vuotiaille suunnattu esikoulukerho, joka sekä viihdyttää että kehittää.

Lehden avulla lapsi harjoittaa leikin varjolla lukemaan, kirjoittamaan ja laskemaan oppimisessa tarvittavia valmiuksia. Nallekerholaiset saavat yhteensä 12 kuukausipakettia, joista jokaisessa on tehtävävihko, askartelu- tai peliliite sekä pieniä yllätyksiä kuten satukirjoja ja julisteita.

Jokaisen paketin mukana seuraa myös vanhemmille tarkoitettu vihjevihko. Jokainen paketti keskittyy tiettyyn aihepiiriin ja taitoon kuten muodot ja värit, kielellinen kehitys ja ongelmanratkaisukyky.

Osa ongelmista soveltuu hyvin lapsen omatoimiseen harjoitteluun kun taas osassa vanhemman läsnäolo ja apu on tarpeen. Kerhoon voi liittyä ja siitä voi erota milloin tahansa.

Jos perheessä on useita lapsia, voi tehtäväkirjoja tilata samaan talouteen myös useampia.

Kustantaja: Nallekarhu Oy

Nallekerho :
Arvio: 4 / 5. Yhteensä 1 arvostelu.

Muita samankaltaisia lehtiä:


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.