Nalle Puh


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 ääntä, keskiarvo: 4.67 / 5)
Loading...
Nalle Puh

Nalle Puh on perheen pikkuväen rakastama klassikko, joka on ilmestynyt jo vuodesta 1981. Lehden veitikkamaiset ja rakastetut eläinhahmot saavat niin pienet kuin suuremmatkin lukijansa aina hyvälle tuulelle.

Lehden sivuilla seikkailevat Puolen hehtaarin metsän tutut asukkaat hyväsydämisestä Nalle Puhista pikkuruiseen Nasuun ja viisaaseen Pöllöön. Joka kuukausi kaverukset joutuvat mitä erikoisimpiin seikkailuihin, joilla on kuitenkin aina onnellinen loppu.

Jokaisessa numerossa on myös paljon erilaisia opettavaisia tehtäviä, joiden parissa riittää puuhaa pidemmäksikin aikaa sekä paljon erilaisia liitteitä, kuten tarroja ja julisteita. Lehden kilpailuista voi voittaa upeita Nalle Puh –aiheisia palkintoja ja iltasatu saattelee pikkuväen turvallisesti unten maille.

Ruu-tutkii palstalla puolestaan vastataan lukijoiden lähettämiin kysymyksiin.

Kustantaja: Sanoma Magazines

Nalle Puh :
Arvio: 4,67 / 5. Yhteensä 3 arvostelua.


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.