Muumi


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 ääntä, keskiarvo: 3.50 / 5)
Loading...
Muumi

Muumi on kerran kuukaudessa ilmestyvä sarjakuvalehti perheen pienimmille ja miksei jo vähän varttuneemmillekin lukijoille.

Lehden tarinat ovat muumikirjailijoiden ja kuvitus alan suomalaisten huippujen käsialaa. Muumi-lehdessä julkaistut seikkailut ovat joka kuukausi uusia.

Ne ovat myös helppolukuisia ja suunniteltu viihdyttämään pientäkin lukijaa. Sadun keinoin isojakin asioita on turvallista käsitellä yhdessä tutun aikuisen kanssa – etenkin kun tarinoissa on aina onnellinen loppu.

Muumipeikon, Pikku Myyn, Nuuskamuikkusen ja muiden Tove Janssonin luomien rakastettujen hahmojen seikkailuiden lisäksi jokaisessa lehdessä julkaistaan myös erilaisia puuhatehtäviä, iltasatu, lukijoiden omia kirjeitä, julisteita ja paljon muita ihania yllätyksiä. Kuukausittaisesta lukijakilpailusta voi puolestaan voittaa ihania Muumi-aiheisia palkintoja.

Kustantaja: Egmont Kustannus Oy

Muumi :
Arvio: 3,5 / 5. Yhteensä 4 arvostelua.


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.