Mondo


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 ääntä, keskiarvo: 3.67 / 5)
Loading...
Mondo

Mondo on matkailulehti kaikille matkailusta ja vieraista maista ja kulttuureista kiinnostuneille. Lehti sopii paitsi tulevien matkojen suunnitteluun ja matkakohteen valintaan niin myös puhtaaseen nojatuolimatkailuun.

Mondon matkajutut esittelevät kunkin kauden kuumimmat matkavinkit ja auttavat saamaan lomasta kaiken irti. Lehti vie lukijan paikan päälle sekä tuttuihin ja turvallisiin että hiukan eksoottisempiin ja harvinaisempiin lomakohteisiin.

Mondon keskeistä antia on matkailijan hyötytieto kuten käytännön vinkit lomakohteista, pukeutumisesta, matkan suunnittelusta, hotelleista ja nähtävyyksistä sekä matkailijoiden omat tarinat matkoiltaan ja seikkailuistaan vierailla mailla. Mondosta löydät myös lomakohteiden parhaat harraste- ja aktiviteettivinkit sekä juttuja ruokakulttuurista, hemmottelusta ja shoppailusta.

Uutena teemana lehdessä on vastuullinen matkailu, jossa otetaan huomioon ekologisuus ja ympäristö.

Kustantaja: Image Kustannus Oy

Mondo :
Arvio: 3,67 / 5. Yhteensä 3 arvostelua.

Muita samankaltaisia lehtiä:


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.