Miss Mix


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (5 ääntä, keskiarvo: 4.00 / 5)
Loading...
Miss Mix

Miss Mix on nuorille tytöille suunnattu kansainvälistä tasoa edustava trendilehti ja suunnannäyttäjä, jota lukemalla pysyy varmasti selvillä muodin, viihteen, trendien ja brändien uusimmista tuulista.

Lehden keskeisintä sisältöä ovat suuri shoppausopas, kuumimmat trendit, tähtihaastattelut ja muoti-ilmiöt, jotka tuovat luksusta joka tytön elämään. Lisäksi käsitellään muun muassa tähtien tyylejä, meikkausta, sisustusta, koulua ja opiskelua.

Miss Mix vastaa myös tyttöjen kysymyksiin terveydestä, hyvinvoinnista, kauneudesta ja ihmissuhteista ja palstat ovatkin tarkkaan luettuja. Lehden vakavia asioita käsittelevät reportaasit ja tähtihaastattelut kurkistavat pintaa syvemmälle ja antavat vastapainoa kevyemmälle sisällölle.

Miss Mixissä on myös laaja viihdeosasto, joka esittelee musiikkiuutuudet, elokuvat ja tv-sarjat ja ihmiset niiden takana.

Miss Mixin julkaiseminen on lopetettu.

Kustantaja: Aller Media Oy

Miss Mix :
Arvio: 4 / 5. Yhteensä 5 arvostelua.


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.