Minit


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 ääntä, keskiarvo: 4.00 / 5)
Loading...
Minit

Minit – kirjakerho on ihana kirjakerho perheen pienimmille jäsenille. Sen avulla lapsi saa tehdä lukuretkiä Disney -hahmojen seurassa ja kokea monenlaisia seikkailuja. Kirjakerho on Sanoma Magazines Finlandin uusin ja tosiaankin alle kaksivuotiaille lapsille tarkoitettu kerho.

Lapsen ikä- ja kehitystasoon sovitettu kirjakerho

Minit -kirjakerhon kirjat on suunniteltu siten, että ne tukevat hyvin lapsen myönteistä kasvua ja kehitystä. Kirjan materiaalit ovat mielenkiintoisen monipuolisia ja siksi ne kiehtovat juuri aivan pieniä lapsia. Kirjavalikoimassa on mukana nimittäin niin kartonki- kangas- kuin kylpykirjojakin. Aivan omanlaisensa suosio on myös äänikirjoilla, joita Minit -kirjakerhossa on paljon.

Vaikka Minit -kirjakerhoa mainostetaankin monessa yhteydessä alle kaksivuotiaiden kirjakerhona, viihtyvät vanhemmatkin lapset toki näiden kirjojen parissa. Vielä viisivuotiaatkin nimittäin tutkivat innolla Minit -kirjakerhon kirjojen antia.

Lukemista säännöllisesti kotiin kannettuna

Kukaan tuskin voi kiistää lapselle lukemisen tärkeyttä. Siksi juuri Minit -kirjakerho on oivallinen valinta lapsen ensimmäiseksi kirjakerhoksi. Toki kerhojäsenyyden voi antaa myös lapselle lahjaksi, mikä kaikille mummeille, kummeille ja muille tutuille pienenä vinkkinä mainittakoon.

Joka tapauksessa kirjakerho muistaa lasta säännöllisesti kerhopaketilla. Paketti kannetaan lapsen kotiin noin neljän viikon välein, ja jokainen paketti sisältää takuulla mielenkiintoista luettavaa, katseltavaa ja tutkittavaa. Pikku hiljaa näistä Minit -kirjakerhon paketeista kertyy lapsen oma kotikirjasto, josta riittää iloa pitkään.

Minit on enemmän kuin pelkkä kirjakerho

Vaikka Minit tunnetaan enimmäkseen kirjoistaan, on se enemmän kuin pelkkä kirjakerho. Sen kautta saa nimittäin tilattua lapselle valloittavia Disney -DVD -levyjä sekä muita tuotteita, kuten esimerkiksi puuhakirjoja. Silloin tällöin Minit -kirjakerho tarjoaa jäsenilleen esimerkiksi tarjouksia lastentapahtumiin osallistumisesta tai muita hienoja etuja.

Kustantaja: Sanoma Magazines Oy

Minit :
Arvio: 4 / 5. Yhteensä 1 arvostelu.

Muita samankaltaisia lehtiä:


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.