Metsästys ja Kalastus


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 ääntä, keskiarvo: 4.33 / 5)
Loading...
Metsästys ja Kalastus
Tilaa Metsästys ja Kalastus

Katso tästä tarkemmat hintatiedot ja tilaa Metsästys ja Kalastus itsellesi tai lahjaksi!

Tilaa tästä

Metsästys ja Kalastus on Suomen luetuin ja vanhin eränkäynnin erikoislehti, joka on ilmestynyt jo vuodesta 1911.

Ajankohtaisen ja kattavan lehden sisällöstä vastaavat alan asiantuntijat ja kokeneet ammattilaiset sekä itse lukijat ja alan harrastajat. Artikkelit käsittelevät kaikkea luonnossa liikkumiseen kuuluvaa aseista ja kalastuksesta metsästykseen ja riistanhoidosta eränkäyntiä sivuavaan lainsäädäntöön.

Metsästys ja Kalastus esittelee ja arvostelee eränkävijän tärkeimmät välineet ja uutuustuotteet ja neuvoo niin aloittelijaa kuin kokenuttakin harrastajaa välttämättömissä hankinnoissa. Tuoreimpien uutisten lisäksi lehti antaa hyödyllisiä vinkkejä metsästykseen ja kalastukseen tulevia jahti- ja kalastuskausia ennakoiden.

Vakiopalstat taas antavat äänen myös lehden lukijoille, jotka pääsevät kertoilemaan vaikkapa omia erätarinoita. Lehden jokainen numero on teemanumero, joka paneutuu esimerkiksi aseisiin, perhoihin tai vieheisiin.

Kustantaja: Otavamedia Oy

Metsästys ja Kalastus :
Arvio: 4,33 / 5. Yhteensä 3 arvostelua.

Muita samankaltaisia lehtiä:


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.