Merkurius


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 ääntä, keskiarvo: 5.00 / 5)
Loading...
Merkurius

Merkurius -kirjakerho on monipuolinen ja innostava kirjakerho tiedonhaluisille lapsille. Se on suunniteltu ensisijaisesti 7 – 11-vuotiaiden lasten tarpeita ajatellen, mutta myös vanhemmat lapset toki viihtyvät näiden laadukkaiden kirjojen parissa. Kirjakerhon monipuolisesta kirjavalikoimasta kertoo paljon se seikka, että mukana on niin tietokirjoja, sarjakuvia kuin pokkareitakin.

Monipuolinen kirjakerho

Kuten todettua, Merkurius -kirjakerhon valikoima on todella monipuolinen. Kirjat todellakin sytyttävät lukemiskipinän ja tiedonhalun, mutta kirjojen lisäksi on saatavilla myös DVD – uutuuksia. Kussakin kerhopaketissa on vaihtelevasti joko lukuromaani, sarjakuvapokkari tai -kirja, ennätyskirja tai tietokirja.

Näiden lisäksi kerhosta on mahdollista tilata myös erilaisia pelejä ja muuta kivaa puuhasteltavaa. Kaikki tuotteet ovat laadukkaita ja lapsia kiinnostavia.

Säännöllinen kirjakerho

Merkurius kirjakerho on kirjakerho, joka tarjoaa jäsenilleen kiinnostavaa luettavaa säännöllisesti. Kerhopaketti kolahtaa postilaatikkoon noin neljän viikon välein, mutta ostopakkoa ei kuitenkaan ole. Kerhopaketin voi nimittäin peruuttaa etukäteen.

Vaikka kerhossa ei olekaan minimiostovelvoitteita, täytyy kerhon jäsenenä olla kuitenkin vähintään puoli vuotta liittymisen jälkeen. Kerhon säännöllisen luonteen vuoksi, lapsi saa kerättyä itselleen mukavan monipuolisen kotikirjaston.

Merkurius -kirjakerhoon liittyminen

Kerhon jäsenet saavat säännöllisesti kotiinsa kerholehden, jossa esitellään seuraava kerhopaketti. lehdessä on myös erilaisia kilpailuja sekä muuta mukavaa tietoa, joten senkin parissa aika kuluu hyvin.

Kannattaa huomioida, että kerhon jäsenenä jokaisen kerhopaketin ostaminen kerryttää bonusta, jonka suuruus on 5 % kunkin ostetun kerhopaketin hinnasta. Näitä bonuksia voi sitten käyttää hyväkseen myöhemmin kirjoja ostaessaan, ja saada niistä tuntuvia alennuksia.

Merkurius -kirjakerhon jäsenyyden voi antaa myös lahjaksi vaikkapa kummilapselle tai muulle tutulle.

Kustantaja: Sanoma Magazines Oy

Merkurius :
Arvio: 5 / 5. Yhteensä 1 arvostelu.

Muita samankaltaisia lehtiä:


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.