Meidän Talo


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (5 ääntä, keskiarvo: 4.00 / 5)
Loading...
Meidän Talo

Meidän Talo on asumisen erikoislehti, joka innostaa haaveilemaan ja toteuttamaan haaveet paremmasta ja viihtyisämmästä kodista. Lehti on täynnä hyödyllisiä ideoita ja ohjeita sisustamiseen, rakentamiseen, korjaamiseen ja puutarhaan kaikille pientaloasujille.

Meidän Talo kertoo myös asumisen ja hankintojen kustannuksista olipa kyse kodista, keittiöstä, kylpyhuoneesta, kodinkoneista tai vaikkapa vanhan kodin nykyaikaistamisesta. Meidän Talon upeat ja kauniin kuvin toteutetut kotiesittelyt sisältävät sekä upeita unelmakoteja että vanhojen kotien peruskorjauksia ja kunnostuksia.

Tämä tuhti tietopaketti auttaa myös lainsäädännön ja viranomaisvaatimusten kiemuroissa ja vastaa lukijoiden kysymyksiin. Käytännönläheiset ja selvät ohjeet tekevät monista kodin pikkutöistä kuten vaikkapa listoituksesta lasten leikkiä ja asiantuntijoiden ohjeet auttavat monissa kodin hankinnoissa.

Kustantaja: A-Lehdet Oy

Meidän Talo :
Arvio: 4 / 5. Yhteensä 5 arvostelua.


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.