Meidän perhe


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei arvosteluja)
Loading...
Meidän perhe
Tilaa Meidän perhe

Katso tästä tarkemmat hintatiedot ja tilaa Meidän perhe itsellesi tai lahjaksi!

Tilaa tästä

Meidän perhe on lehti, joka on erikoistunut suomalaisen perhe-elämän kuvaamiseen. Se kuvaa erilaisia perheitä erilaisissa tilanteissa eikä pelkää näyttää myöskään perhe-elämän huonoja puolia. Monet käytännön vinkit ovat saaneet lehden pariin ison lukijakunnan, joista suurin osa on perheellisiä naisia, jotka elävät pikkulapsiperheen arkea ja työn ja perheen yhdistämisen aikaa.

Lehti tukena vanhemmille

Meidän perhe -lehden ensisijainen tarkoitus on olla tukena vanhemmille näiden vaativassa lastenkasvatustehtävässä. Lehden tarjoama tietoa ja kuvat hyödyttävät vanhempia monessa tilanteessa ja muiden lukijoiden kokemukset auttavat jaksamaan arjessa eteenpäin.

Myös kokemusten laajempikin jakaminen on mahdollista, sillä lehteen liittyvät nettisivut, joilla vanhemmat voivat käydä keskustelua monenlaisista vanhemmuuteen ja perheeseen liittyvistä asioista. Nämä sivut löytyvät osoitteesta www.meidanperhe.fi.

Meidän perhe-lehti ilmestyy 12 kertaa vuodessa.

Aiheet ovat monipuolisia

Meidän perhe -lehden aiheet ovat monipuolisia. Niitä ovat esimerkiksi lapsen kehitykseen liittyvät artikkelit tai monenlaiset käytännön vinkit vaikkapa tilanteeseen, jossa lapsi sairastaa. Mukana on myös paljon tuotevertailua, jolloin voi esimerkiksi vertailla, mistä kannattaa ostaa lasten vaatteita.

Sesonkiaikaan liittyvät jutut ovat myös suosittuja. Esimerkiksi joulun aikaan lehdessä on paljon jouluvinkkejä ja kesällä puolestaan neuvotaan onnistuneen lomamatkan tekemisessä.

Muita samankaltaisia lehtiä:


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.