Meidän Mökki


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 ääntä, keskiarvo: 4.00 / 5)
Loading...
Meidän Mökki

Meidän Mökki on Suomen luetuin vapaa-ajan asumisen erikoislehti, joka on suunnattu kaikille mökkeilystä kiinnostuneille ikään ja sukupuoleen katsomatta.

Lehden pääasialliseen antiin kuuluvat asiapitoiset artikkelit ja haastattelut, jotka esittelevät mökkiläisen arkea vuoden ympäri. Lehden monipuoliset ja syvälliset kunnostus- ja nikkarointiohjeet neuvovat esimerkiksi kesäkodin laajentamisessa ja sisustamisessa ja puutarhavinkit saavat aloittelevankin multasormen syyhyämään.

Meidän Mökki auttaa mökkiläisiä myös monissa lainsäädännön kiemuroissa ja tarjoaa hyötytietoa kaikkeen kesäasumiseen liittyen aina veneilystä ja laitureista käymälöihin ja kesäkeittiön varusteluun. Huvilaesittelyt tarjoavat paljon toteuttamiskelpoisia ideoita omalle mökille ja puutarhaan ja luontojutut houkuttavat tutustuvaan ympäröivään luontoon.

Ekologisuus ja luonnonläheisyys ovatkin yksi lehden keskeisistä teemoista.

Kustantaja: A-Lehdet Oy

Meidän Mökki :
Arvio: 4 / 5. Yhteensä 1 arvostelu.


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.