Meidän Koira


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei arvosteluja)
Loading...
Meidän Koira

Ihmisen paras ystävä ansaitsee oman lehden! Meidän Koira on koko perheelle suunnattu lehti, joka on täynnä koiriin liittyvää asiaa ja viihdettä.

Usein sanotaan, että koirat ja omistajat muistuttavat toisiaan. Meidän Koira -lehden avulla selviää, pitääkö se paikkaansa. Joka tapauksessa koiran ja ihmisen välillä on jo pitkään vallinnut kumppanuus, josta löytyy paljon kiehtovia piirteitä. Lehden vinkkien avulla opit helpommin ymmärtämään koiraasi ja kouluttamaan sen tottelevaiseksi. Meidän Koira -lehti kertoo myös opas- ja poliisikoirista ja niiden tehtävistä.

Meidän Koira sisältää tietoa eri koiraroduista, auttaen koirasta haaveilevaa lukijaa valitsemaan itselleen sopivan rodun. Uutta koiraa hankkivan kannattaa myös tutustua Meidän Koira -lehden artikkeleihin terveen pennun tai aikuisen koiran tunnistamisesta sekä siitä, miten uusi perheenjäsen saadaan löytämään oma paikkansa. Heille, joilla on jo koira, lehti kertoo oman koiran rodulle tyypillisistä piirteistä. Lehden avulla voi myös paremmin ymmärtää ja hoitaa ikääntyvää koiraa.

Meidän Koira -lehti kertoo hyödyllistä tietoa koiran hoitamisesta, sen rakenteesta ja sairauksien tunnistamisesta. Lehti kertoo koirille sopivasta ravinnosta ja ravintolisistä, joiden avulla koira on virkeämpi ja pysyy terveempänä.

Lehden kautta voit myös tutustua harrastuksiin, joita voitte harrastaa yhdessä koirasi kanssa ja joiden kautta tutustuu helposti muihinkin koiraharrastajiin. Yksi laaja aihepiiri on koiranäyttelyt: lehti kertoo menneistä ja tulevista koiranäyttelyistä, ja miten voit pitää koirasi näyttelykunnossa.

Joskus koiranomistajille tulee vastaan ongelmia, jotka saattavat liittyä koiran psyykkiseen hyvinvointiin tai kasvatustapaan. Meidän koira –lehti kertoo, mitä ongelmatilanteissa voi tehdä: mitä voi koettaa tehdä itse, ja milloin kannattaa hakea ulkopuolista apua.

Koiran ja omistajan yhteinen lehti ilmestyy kuusi kertaa vuodessa.

Muita samankaltaisia lehtiä:


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.