Me Naiset


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 ääntä, keskiarvo: 2.50 / 5)
Loading...
Me Naiset
Tilaa Me Naiset

Katso tästä tarkemmat hintatiedot ja tilaa Me Naiset itsellesi tai lahjaksi!

Tilaa tästä

Me naiset on naisten oma viikkolehti, joka pursuaa viihdettä, mielenkiintoisia puheenaiheita, hyötytietoa ja asiaa. Tämän monipuolisen ja tuhdin lukupaketin keskeiseen antiin kuuluvat ajankohtaiset ihmiset ja ilmiöt, laajat reportaasit, ajankohtaiset menovinkit ja koskettavat henkilöhaastattelut.

Vaikka Me Naiset on ilmestynyt jo vuodesta 1953, se on edelleen nuorekas ja trendikäs lehti, joka elää ajassa eikä pelkää muuttua ja kehittyä. lehden kuvitus on värikästä ja korkeatasoista ja lukijoiden toiveet ja ideat otetaan hyvin huomioon sisällön suunnittelussa.

Jokaisessa numerossa käsitellään kohdeyleisöä kiinnostavia aihealueita kuten muotia, kauneutta, sisustusta, ruokaa, kulttuuria, liikuntaa ja terveyttä. Lehti esittelee myös kiinnostavia matkakohteita pintaa syvemmältä eli paikallisten asukkaiden kautta.

Kustantaja: Sanoma Magazines Oy

Me Naiset :
Arvio: 2,5 / 5. Yhteensä 4 arvostelua.


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.