Me Naiset Sport


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 ääntä, keskiarvo: 4.00 / 5)
Loading...
Me Naiset Sport

Sport on liikunta- ja lifestyle-lehti, joka on suunnattu kunnostaan huolehtiville aktiivisille suomalaisille naisille.

Liikunnan lisäksi lehden artikkelit käsittelevät terveyttä ja hyvää oloa, ravintoa, kauneutta, muotia ja liikkuvia ihmisiä. Liikuntaosion keskeistä sisältöä ovat huolella laaditut liikuntaohjelmat, turvalliset treeniohjeet, selkeät kuvasarjoin esitellyt tekniikat ja asiantuntijoiden välinesuositukset.

Tuttujen lajien lisäksi Sport esittelee uudet trendit meiltä ja maailmalta. Lisäksi lehdessä kerrotaan liikuntavammojen ehkäisystä ja ensihoidosta sekä erilaisista rentoutumiskeinoista ja mielen tasapainosta.

Ravinnon osalta Sport antaa vinkkejä pysyvään painonhallintaan ja keventämiseen ja hyvinvointiin ruokavalion avulla. Lehti antaa vinkkejä myös ihon- ja hiustenhoitoon ja meikkivalintoihin sekä esittelee sporttimuodin uusimpia trendejä ja asusteita.

Sport-lehti esittelee myös erilaisia liikkujalle sopivia seikkailu- ja elämysmatkoja.

Kustantaja: Sanoma Magazines Oy

Me Naiset Sport :
Arvio: 4 / 5. Yhteensä 1 arvostelu.


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.