MB


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 ääntä, keskiarvo: 3.75 / 5)
Loading...
MB
Tilaa MB

Katso tästä tarkemmat hintatiedot ja tilaa MB itsellesi tai lahjaksi!

Tilaa tästä

MikroBitti on tekniikan ja sen arkipäivän sovelluksista kiinnostuneiden oma lehti.

Se on hyödyllinen ja viihdyttävä lukupaketti, joka käsittelee tieto- ja viihde-elektroniikan laitteita ja ilmiöitä ja esittelee laajasti erilaisia alan tuoteuutuuksia. MikroBitin aihealueisiin kuuluvat tietokoneiden lisäksi muun muassa televisiot, kotiteatterit, kamerat ja niiden oheislaitteet ja sovellukset.

Lehden luotettavat testit, vertailut, tuoteuutiset ja oppaat auttavat niin alan harrastajaa kuin tavallistakin kuluttajaa tekemään oikeita hankintoja ja valintoja olipa kyse sitten laitteista tai palveluista. MikroBitin syväluotaavat artikkelit ovat alan asiantuntijoiden kirjoittamia ja antavat paljon hyödyllistä tietoa tekniikan hyödyntämiseen ja esittelee laajasti sen tarjoamia arkielämän mahdollisuuksia.

Tilaajaetuihin kuuluvat sähköposti, kotisivutila, digilehdet sekä Hyvi & Hyöty –paketti, johon kuuluu paljon erilaisia hyötyohjelmia ja pelejä.

Kustantaja: Sanoma Magazines Oy

MB :
Arvio: 3,75 / 5. Yhteensä 4 arvostelua.

Muita samankaltaisia lehtiä:


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.