Matkaopas


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 ääntä, keskiarvo: 3.50 / 5)
Loading...
Matkaopas

Matkaopas on Suomen ja Pohjoismaiden suurin matkailun erikoislehti, joka esittelee kauden kuumimmat lomakohteet ja matkailun tuoreimmat trendit värikkäässä paketissa. Lehteä lukevat matkailijoiden lisäksi myös alan ammattilaiset ja se sopii niin omatoimimatkailijoille kuin valmismatkojen ystäville ja elämyksiä hakeville turisteille.

Matkaoppaan avulla saat matkoistasi kaiken irti ja tutustut tuleviin matkakohteisiin huolella jo etukäteen. Lehti esittelee matkakohteet, vertailee hintoja, antaa vinkkejä parhaista ostospaikoista ja suosittelee mielenkiintoisimmat nähtävyydet, hotellit ja ravintolat.

Lehdestä löydät parhaat vinkit niin kaupunkilomalle kuin aurinkorannoille ja maaseudun rauhaankin Suomessa ja ulkomailla. Matkaopas antaa vinkkejä myös turvalliseen matkustamiseen, matkailijan terveyteen ja vaikkapa vakuutuksiin liittyen.

Sisällöstä vastaavat alan huippuammattilaiset ja matkailijat itse.

Kustantaja: Sanoma Magazines Oy

Matkaopas :
Arvio: 3,5 / 5. Yhteensä 4 arvostelua.

Muita samankaltaisia lehtiä:


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.