Maku


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 ääntä, keskiarvo: 4.00 / 5)
Loading...
Maku

Maku on näyttävä ja monipuolinen ruokalehti kotikokkaajalle ja kaikille ruoasta ja ruoanlaitosta kiinnostuneille. Lehden huolella laaditut ja monipuoliset ohjeet antavat sopivasti haastetta niin aloittelevalle kuin jo kokeneemmallekin leipurille ja kokille ja upeat kuvat inspiroivat kokeilemaan ohjeita myös omassa keittiössä.

Maku-lehden ohjeissa otetaan aina huomioon kauden raaka-aineet. Lehden ohjeilla jokainen onnistuu varmasti taikomaan upeita herkkuja ja toteuttaa kauniin kattauksen niin arkeen kuin juhlaankin.

Selkeät teemat tekevät makumaailmoissa matkailun ja vanhojen numeroiden ohjeisiin palaamisen helpoksi ja käteväksi. Reseptien lisäksi lehdestä saa tietoa terveellisestä ravitsemuksesta, kodinkoneista, uutuustuotteista ja ravintoloista sekä vinkkejä kattaukseen ja apua viinivalintoihin.

Lehden makumatkat avaavat ovia ulkomaisiin keittiöihin ja kannustavat kokeilemaan erikoisempia makuja ja uusia ruoka-aineita myös kotikeittiössä.

Kustantaja: A-Lehdet Oy

Maku :
Arvio: 4 / 5. Yhteensä 2 arvostelua.


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.