Maaseudun Tulevaisuus


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 ääntä, keskiarvo: 3.67 / 5)
Loading...
Maaseudun Tulevaisuus
Tilaa Maaseudun Tulevaisuus

Katso tästä tarkemmat hintatiedot ja tilaa Maaseudun Tulevaisuus itsellesi tai lahjaksi!

Tilaa tästä

Maaseudun Tulevaisuus on Suomen toiseksi luetuin päivälehti, jota on julkaistu jo vuodesta 1916. Tämä maaseudun elinkeinonharjoittajille tärkeitä asioita ja uutisia Suomessa ja ulkomailla käsittelevä ammatti- ja erikoissanomalehti ilmestyy kolme kertaa viikossa eli joka maanantai, keskiviikko ja perjantai.

Sitoutumattoman lehden keskeisiä aihealueita ovat maatalous, metsätalous ja maaseutuyrittäminen. Maaseudun Tulevaisuus julkaisee vuosittain yli kaksikymmentä teemanumeroa, jotka käsittelevät esimerkiksi metsänhoitoa, rakentamista, puutarhaa ja hevostaloutta.

Osa teemanumeroista jaetaan tilaajien lisäksi myös Suomen tai tietyn alueen suurimmille metsänomistajille. Maaseudun Tulevaisuuden kuukausiliite Kantri on toteutettu hieman rennommalla otteella vapaa-aikaa, harrastuksia, ilmiöitä, tapahtumia, luontoa ja trendejä.

Kestotilaajat voivat myös lukea näköislehteä ja lehden ja Kantrin aikaisempia numeroita Internetissä.

Kustantaja: Maaseudun Tulevaisuus

Maaseudun Tulevaisuus :
Arvio: 3,67 / 5. Yhteensä 3 arvostelua.


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.