Luontaisterveys


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (6 ääntä, keskiarvo: 2.67 / 5)
Loading...
Luontaisterveys

Luontaisterveys-lehti sopii kaikille, sillä terveys ja hyvinvointi ovat oleellinen osa jokaisen elämää. Lehden teemat ovatkin aina ajankohtaisia. Luontaisterveys-lehti kertoo terveyden hoidosta ja edistämisestä, tavoitellen sairauksien ja pahoinvoinnin ennaltaehkäisyä.

Luontaisterveys-lehti opastaa tekemään järkeviä valintoja, joiden avulla voi tukea ja edistää omaa terveyttä. Moni meistä on vieraantunut luonnonmukaisesta itsensä hoitamisesta, joten meidän on opittava uudelleen kuuntelemaan itseämme ja omaa kehoamme. Syömämme ravinto ja noudattamamme elintavat vaikuttavat siihen , miten hyvin tai huonosti voimme.

Luontaisterveys-lehti käsittelee ihmistä kokonaisuutena, joka koostuu fyysisestä, psyykkisestä ja sosiaalisesta osasta.  Lehti käsitteleekin paljon puhutun fyysisen terveyden edistämisen lisäksi myös psyykkisen ja sosiaalisen hyvinvoinnin rakentamisesta ja kehittämisestä.

Luontaisterveys-lehti kertoo lukijoilleen monenlaisista luonnonmukaisista terapiamuodoista ja hoitomenetelmistä. Joukkoon mahtuu perinteisiä kansanparantajien hoitoja sekä nykyaikaisempia menetelmiä. Luontaisterveyden lukija saa lehden avulla tietää, miten luontoa ja perinnetietoa voi käyttää oman ja läheisten terveyden edistämiseen.

Luontaisterveys-lehden sisällön laatua kuvaa se, että sitä lukevat myös monet koululääketieteen ja terveydenhoidon ammattilaiset. Luonnonmukaisia terveydenedistämismetodeja ei siis tule tulkita koululääketieteestä poikkeavana koulukuntana, vaan osa-alueena, joka auttaa sairauksien ennaltaehkäisyssä ja tukee paranemista täydentäen koululääketieteen hoitomuotoja.

Luontaisterveys käsittelee ihmiskehoa kokonaisvaltaisesti. Lehti opastaa esimerkiksi tukirangan, sisäelinten, silmien ja ihon hoidossa. Tukirangan sairauksia ehkäistään opastamalla oikeaan asentoon. Kauneudenhoitoon liittyvissä artikkeleissa kerrotaan monipuolisesti luonnonmukaisesta kauneuden hoidosta sen sijaan, että esiteltäisiin uusimpia ryppyvoiteita.

Luontaisterveys-lehden sisällössä on hyvällä ravitsemuksella suuri painotus. Terveellisen ruuan lisäksi lehti puhuu terveellistä ruokavaliota täydentävistä tuotteista, kuten luonnon lääkekasveista ja hyvää tekevistä probioottibakteereista.

Lehden mukana pääsee myös tutustumaan luonnonterveyden ammattilaisten, kuten kuppareiden, kiropraktikkojen ja joogaohjaajien työhön.

Jos haluaisit voida paremmin ja antaa luonnon tukea terveyttäsi, tilaa Luontaisterveys. Luontaisterveys ilmestyy kahdeksan kertaa vuodessa. Lehden mukana lukijat saavat säännöllisesti monen aihepiirin terveydenedistämiseen ja -hoitoon liittyviä oppaita.

Luontaisterveys :
Arvio: 2,67 / 5. Yhteensä 6 arvostelua.

Muita samankaltaisia lehtiä:


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.