Leppis


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 ääntä, keskiarvo: 4.00 / 5)
Loading...
Leppis

Leppis on 2-7-vuotiaiden lasten oma aikakauslehti, jota luetaan yhdessä läheisen aikuisen kanssa. Lehden tarkoituksena on avata lapsille ovi lukemisen maailmaan ja rohkaista heitä itseilmaisuun.

Jokaisessa numerossa on paljon erilaisia tehtäviä ja askarteluohjeita, joissa riittää puuhaa pitkäksi aikaa. Saduissa ja leikeissä seikkailevat puolestaan aina samat riemukkaat ja rakastetut hahmot numerosta toiseen kuten Herrasväki Huiske, Santeri ja Pikku Nalle.

Monet lehden kertomuksista ja saduista on suunniteltu herättämään pikkuväen kiinnostus ja herättämään syvällisempääkin pohdiskelua. Omalla nimellä postiluukusta kolahtava lehti toimii monelle leikki-ikäiselle kannustimena opetella lukemisen taito.

Leppiksen toimitus ei ole unohtanut myöskään lasten vanhempia, sillä jokaisen numeron välissä tulee myös Vanhempien Leppis, joka sisältää ajankohtaista asiaa ja antaa vanhemmille hyödyllisiä vinkkejä lapsiperheen arkeen.

Kustantaja: Otavamedia Oy

Leppis :
Arvio: 4 / 5. Yhteensä 4 arvostelua.

Muita samankaltaisia lehtiä:


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.