Lemmikki


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 ääntä, keskiarvo: 4.00 / 5)
Loading...
Lemmikki

Lemmikki on lämminhenkinen eläintenystävän ykköslehti, joka on suunnattu nuorille lukijoille, mutta josta nauttivat myös varttuneemmat lukijat. Tämä monipuolinen lehti antaa vinkkejä ja ohjeita lemmikin valintaan, hoitoon ja koulutukseen.

Lemmikki ei ole yksin koirien ja kissojen omistajien lehti vaan siitä voi lukea juttuja myös jyrsijöistä, linnuista, kaloista ja matelijoista. Hoito-ohjeiden lisäksi lehden keskeiseen sisältöön kuuluvat koskettavat eläintarinat, rotuesittelyt ja erilaiset testit ja tuote-esittelyt.

Palstoilla lukijoita neuvovat eläinlääkärit ja eri lajien erikoisasiantuntijat erilaisissa lemmikkeihin liittyvissä pulmissa ja kirjeenvaihtopalstan kautta voi saada samanhenkisiä kavereita. Osto- ja myyntipalsta on myös monelle lukijalle kullanarvoinen aarreaitta.

Jokaisessa numerossa on myös humoristisia sarjakuvia eläinmaailmasta ja valloittava juliste.

Kustantaja: Otavamedia Oy

Lemmikki :
Arvio: 4 / 5. Yhteensä 3 arvostelua.


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.