Kunto Plus


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 ääntä, keskiarvo: 4.00 / 5)
Loading...
Kunto Plus
Tilaa Kunto Plus

Katso tästä tarkemmat hintatiedot ja tilaa Kunto Plus itsellesi tai lahjaksi!

Tilaa tästä

Kunto Plus on liikunnan erikoislehti, joka tukee naisten terveyttä ja hyvinvointia. Liikunnan lisäksi lehden keskeisiin aihealueisiin kuuluvat painonhallinta, oikeanlainen ruoka sekä mielen ja kehon hyvinvointi.

Jokaisessa numerossa on lisäksi paljon juttuja ravinnosta, harjoittelusta ja parisuhteesta sekä uutisia muun muassa lääketieteen alalta. Kunto Plus tukee kilojen pudottamista terveellisesti, tavoitepainossa pysymistä ja lihaskunnon kasvattamista.

Lehden vinkeillä ja laskureilla tavoitteisiin oman kulutuksen ja kehityksen seuraaminen on kätevää ja oman kuntotason mukaan tehty liikuntaohjelma auttaa asettamaan tavoitteet realistiselle tasolle. Kunto Plus motivoi liikkumaan silloinkin, kun oma usko elämänmuutoksen toteuttamiseen ja onnistumiseen horjuu.

Lehden herkullisilla resepteillä puolestaan taiot herkullisia mutta ravitsevia ja vähäkalorisia herkkuja niin arkeen kuin juhlaankin.

Kustantaja: Bonnier Publications Oy

Kunto Plus :
Arvio: 4 / 5. Yhteensä 1 arvostelu.


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.