Koululainen


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 ääntä, keskiarvo: 3.33 / 5)
Loading...
Koululainen
Tilaa Koululainen

Katso tästä tarkemmat hintatiedot ja tilaa Koululainen itsellesi tai lahjaksi!

Tilaa tästä

Koululainen on 7-12-vuotiaiden oma lehti, joka tietää, mistä koulussa puhutaan. Lehdessä on juttuja niin tytöille kuin pojillekin näiden omasta maailmasta: pojille tietokoneista, konsolipeleistä ja urheilusta ja tytöille eläimistä, kavereista ja muodista.

Monipuolisen lehden keskeistä sisältöä ovatkin koulunkäynnin lisäksi tähdet, eläimet, harrastukset, musiikki, elokuvat ja urheilu huumorilla höystettynä. Jokaisessa numerossa on lisäksi paljon erilaisia tehtäviä ja muuta tekemistä sekä sarjakuvia, julisteita ja kilpailuja.

Koululaisen lukuisista palstoista tunnetuimpia ovat Kunäjengi, jossa julkaistaan lukijoiden omia kirjeitä, sekä kirjeenvaihtopalsta. Koululainen osallistuu aktiivisesti myös koulukiusaamisen vähentämiseen ja alakoululuokkien ryhmähengen parantamiseen.

Koululainen järjestääkin joka vuosi Reilu luokka –kilpailun ja Tähti-kisan, joka on ala-asteikäisten oma kykyjenetsintäkilpailu.

Kustantaja: Otavamedia Oy

Koululainen :
Arvio: 3,33 / 5. Yhteensä 3 arvostelua.

Muita samankaltaisia lehtiä:


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.