Kotivinkki


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 ääntä, keskiarvo: 4.00 / 5)
Loading...
Kotivinkki

Kotivinkki on ajassa elävä ja ihmisläheinen lehti naisille, jotka arvostavat perhe-elämää ja arjen sujuvuutta.

Tässä helposti lähestyttävässä ja energisessä lehdessä on runsaasti ideoita, joilla saat arkeesi luksusta, päivänpolttavia puheenaiheita, jotka motivoivat ajattelemaan, sekä ohjeita ja vinkkejä, jotka värikkäine kuvineen inspiroivat rohkeasti kokeilemaan uutta. Ihmisten ja ilmiöiden ohella Kotivinkin keskeisiin aihealueisiin kuuluvat sisustus, kauneus, kuntoilu, ruoka, työelämä ja perhe.

Terveyttä ja hyvinvointia ja parisuhdetta käsitellään myös jokaisessa numerossa. Lehdessä on lisäksi runsaasti käsityö- ja askarteluohjeita, joilla kodin sisustukseen saa helposti uutta ilmettä, sekä ostosvinkkejä.

Kotivinkin tavoitteena on tarjota lukijoille paitsi ajankohtaista luettavaa ja ideoita niin myös aikaa haaveiluun ja rentoutumiseen.

Kustantaja: Forma Magazines Oy

Kotivinkki :
Arvio: 4 / 5. Yhteensä 3 arvostelua.


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.