Kotipuutarha


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 ääntä, keskiarvo: 4.50 / 5)
Loading...
Kotipuutarha

Kotipuutarha on Puutarhaliiton julkaisema värikäs ja monipuolinen puutarhalehti, joka on suunnattu kaikille kasveista ja puutarhanhoidosta kiinnostuneille. Lehdestä hyötyvät sekä pitkänlinjan viherpeukalot että aloittelevat puutarhaharrastajat puutarhan kokoon ja näköön katsomatta.

Kotipuutarhan keskeistä sisältöä ovat erilaiset puutarhan ja kasvien hoito-ohjeet, suunnitteluvinkit, kasviesittelyt, kukkapenkkien perustamisohjeet ja tee itse -ohjeet. Lehti myös testaa ja arvio erilaisia puutarhurin tarvitsemia laitteita, työkaluja ja rakennusohjeita, jotka auttavat lukijaa hankintojen suunnittelussa ja toteuttamisessa.

Puutarhakasvien esittelyt taas auttavat valitsemaan juuri oikeat kasvit omaan puutarhaan ja lehden hoito-ohjeilla ne saa myös viihtymään valituissa paikoissa. Kotipuutarhan suunnitteluosiosta saa ideoita omaan puutarhaan ja vinkkejä esimerkiksi pihakiveyksen oikeaoppiseen asennukseen tai pihan kosteusongelmien ratkaisemiseen.

Kustantaja: Puutarhaliitto

Kotipuutarha :
Arvio: 4,5 / 5. Yhteensä 4 arvostelua.

Muita samankaltaisia lehtiä:


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.