Kotimikro


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 ääntä, keskiarvo: 4.33 / 5)
Loading...
Kotimikro

KotiMikro on helppolukuinen ja selkeä tietokonelehti, joka opastaa niin koneen kuin erilaisten ohjelmien ja Internetin käytössä. Lehteä julkaistaan Suomen lisäksi myös muissa Pohjoismaissa.

KotiMikro sopii niin aloittelijoille kuin tottuneemmillekin tietokoneen käyttäjille ja siitä on hyötyä ja iloa koko perheelle. Lehden monipuolisten ja asiantuntevien artikkeleiden avulla lukija saa tietokoneestaan enemmän irti ja pysyy ajan tasalla alan nopeassa kehityksessä.

Hyödyllisten vinkkien ja ohjeiden lisäksi KotiMikro esittelee alan uutuuksia, julkaisee laitteisto- ja ohjelmistotestejä ja arvosteluja helpottamaan kotikäyttäjän tuote- ja laitehankintoja. Jokaisen lehden numeron mukana tulee 1-2 CD-levyä, joilla on runsaasti erilaisia hyötyohjelmia, pelejä ja oppaita.

Useimmat ohjelmista ovat demo- eli kokeiluversioita, mutta joukossa on toisinaan myös kaupallisten ohjelmien täysversioita.

Kustantaja: Bonnier Publications Oy

Kotimikro :
Arvio: 4,33 / 5. Yhteensä 3 arvostelua.


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.