Kotiliesi


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 ääntä, keskiarvo: 4.50 / 5)
Loading...
Kotiliesi

Kotiliesi on Suomen vanhin ja luetuin naistenlehti, joka on ilmestynyt jo vuodesta 1922. Yhä edelleen lehti kokoaa yhteen ajankohtaiset puheenaiheet, koskettavimmat tarinat, parhaat henkilöhaastattelut ja runsaasti kotiin liittyvää hyötytietoa ja luettavaa joka toinen viikko.

Lehden aihealueita ovat muun muassa kauneus, pukeutuminen, sisustus, kodinhoito, puutarha ja käsityöt, mutta myös yhteiskunnallisilla reportaaseilla ja kulttuurilla on vahva sijansa. Kotilieden jokaisessa numerossa on myös paljon herkullisia reseptejä, joilla jokainen varmasti onnistuu taikomaan parhaat ruoat niin arkeen kuin juhlaankin.

Kotiliesi onkin monipuolinen ja sivistävä lukupaketti ajasta kiinnostuneille naisille, jotka arvostavat kotia ja perhe-elämää, mutta myös lapsettomat ja yksineläjät löytävät siitä paljon mielenkiintoista luettavaa.

Kustantaja: Otavamedia Oy

Kotiliesi :
Arvio: 4,5 / 5. Yhteensä 2 arvostelua.


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.