Kotiliesi Käsityö


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (7 ääntä, keskiarvo: 3.71 / 5)
Loading...
Kuva tulossa

Kotiliesi Käsityö on suomalaisen käsityöharrastajan ykköslehti, josta löytyy kattavasti tyylikkäitä ohjeita niin neulomiseen, ompeluun, askarteluun kuin sisustamiseenkin sekä esimerkiksi uutuuslankaesittelyjä. Lehden neule- ja virkkausmallien joukossa on niin kotimaisten kuin ulkomaistenkin suunnittelijoiden ja langanvalmistajien neulemalleja, joita julkaistaan satoja vuosittain.

Mallit on suunniteltu erityisesti aikuisille naisille ja leikki-ikäisille lapsille, mutta myös muille perheenjäsenille löytyy paljon mahtavia neuleohjeita. Kotiliesi Käsityön ohjeet eivät kangistu kaavoihinsa, vaan vaatteita löytyy sekä trenditietoiselle että klassisemmista vaatteista pitäville lukijoille.

Kaikki ohjeet on suunniteltu kannustamaan lukijaa uusien tekniikoiden opetteluun ja soveltamiseen. Jokaisen lehden mukana tulee myös selkeä kaava-arkki, jonka mallit on suunniteltu yhteistyössä Eurokankaan kanssa.

Lehden sisustusosio antaa vinkkejä oman kodin ilmeen kohentamiseen ja tyylikkäisiin sisustusratkaisuihin.

Kustantaja: Otavamedia Oy

Kotiliesi Käsityö :
Arvio: 3,71 / 5. Yhteensä 7 arvostelua.


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.