Kotikokki


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 ääntä, keskiarvo: 3.50 / 5)
Loading...
Kotikokki

Kotikokki on ruoanystävän oma lehti, josta löytyy herkullisia reseptejä niin arkeen kuin juhlaankin. Pääpaino on kuitenkin arkiruoassa ja sen merkityksessä perheen hyvinvoinnille ja yhdessä tekemiselle.

Kotikokki korostaakin esimerkiksi lähiruoan, kotimaisuuden ja luomutuotteiden käyttöä ruoanlaitossa ja kannustaa perheen yhteisiin ruokahetkiin ja ruoanlaittoon yhdessä lasten kanssa. Lehden reseptit on suunniteltu ajankohtaisiksi ja helpoiksi lähestyä ja toteuttaa, mutta joukossa on myös kunnianhimoisemmille kokeille suunnattuja haastavampia luomuksia.

Reseptit on testattu huolellisesti toimituksen toimesta ja niiden toteuttaminen on esitetty lehdessä vaihe vaiheelta selkein kuvin ja ohjein. Lehden jokaisessa numerossa on myös johonkin ajankohtaiseen teemaan kuten vuodenaikaan tai vuoden keskeisimpiin juhliin liittyviä reseptejä.

Kotikokin avulla jokainen lukija voi olla oman elämänsä huippukokki!.

Kustantaja: Muut kustantajat

Kotikokki :
Arvio: 3,5 / 5. Yhteensä 2 arvostelua.


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.