Koti ja Keittiö


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 ääntä, keskiarvo: 4.50 / 5)
Loading...
Koti ja Keittiö
Tilaa Koti ja Keittiö

Katso tästä tarkemmat hintatiedot ja tilaa Koti ja Keittiö itsellesi tai lahjaksi!

Tilaa tästä

Koti ja Keittiö on moderni ja tyylikäs asumisen ja sisustuksen erikoislehti, joka tarjoaa sekä hyötytietoa että runsaasti kauniita ja inspiroivia kuvia sekä luovia ratkaisuja lukijoiden sisustusongelmiin. Suomen ja maailman uusimmat trendit inspiroivat ja sisustusideat ja kotiesittelyt houkuttelevat kokeilemaan uusia tyylejä ja materiaaleja rohkeasti myös omassa kodissa.

Luotettavat ja kattavat hinta-laatusuhde vertailut puolestaan auttavat lukijaa kodin hankinnoissa ja säästävät virhehankinnoilta. Koti ja Keittiö lehden resepteillä taiot makuhermoja kutkuttavia elämyksiä ja sesonkiherkkuja niin arkeen kuin juhlaankin ja viinitieto- ja testiosion avulla löydät jokaiselle aterialle juuri oikean juoman.

Myös matkailulle on omat sivunsa ja lukija pääseekin jokaisessa numerossa nojatuolimatkalle eksoottisiin kohteisiin.

Kustantaja: Aller Media Oy

Koti ja Keittiö :
Arvio: 4,5 / 5. Yhteensä 4 arvostelua.


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.