Korkeajännitys


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 ääntä, keskiarvo: 4.00 / 5)
Loading...
Korkeajännitys

Korkeajännitys on seikkailusarjakuva jännityksen ystäville, jota on julkaistu Suomessa 1950-luvulta lähtien. Taskukirjamuotoinen pokkari on tuhti lukupaketti, jonka jokaisessa numerossa on 260 sivua ja neljä korkeajännitteistä sotatarinaa.

Lukemiston seikkailujen tapahtumapaikat ja aselajit vaihtelevat, mutta suurin osa kertomuksista käsittelee toista maailmansotaa. Useimmat lehden tarinoista ovat brittiläistä alkuperää ja näkökulma siten useimmiten länsiliittoutuneiden.

Korkeajännityksessä on julkaistu myös eri historiallisia sotia ja muita tunnettuja taisteluita kuten ensimmäistä maailmansotaa, Korean sotaa, Vietnamin sotaa ja Persianlahden sotaa käsitteleviä sarjoja ja jonkin verran myös tulevaisuuteen sijoittuvia science fiction -tyylisiä sarjoja. Useimmat Korkeajännitys-lehden tarinoista perustuvat erilaisiin stereotypioihin ja toistuviin teemoihin, joita käytetään sarjassa osin myös tietoisesti kerronnan tukena.

Kustantaja: Egmont Kustannus Oy

Korkeajännitys :
Arvio: 4 / 5. Yhteensä 1 arvostelu.


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.