Koko perheen terveys (lopetettu)


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 ääntä, keskiarvo: 2.00 / 5)
Loading...
Koko perheen terveys (lopetettu)

Koko Perheen Terveys on terveysalan erikoislehti, joka julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna kertajulkaisuna vuonna 2009. Terveystietouden kasvavaan kysyntään vastaava lehti käsittelee laajasti miesten, naisten ja lasten terveyttä ja hyvinvointia.

Lehden ote on lämmin ja lukuisat vertaistarinat antavat jutuille inhimillisen ja koskettavan otteen. Lehden aihepiiriin kuuluvat myös sairaudet, niiden hoitaminen, lääkkeet, ikääntyvien ihmisten terveys ja eläminen sairauksien kanssa.

Juttujen tekoon osallistuu alan johtavia asiantuntijoita, mutta myös tavallisille suomalaisille annetaan puheenvuoro. Koko Perheen Terveys antaakin runsaasti vinkkejä oman ja läheisten terveyden hoitamiseen ja parantamiseen sekä työssä ja arjessa jaksamiseen.

Lapsiperheille on lehdessä omat osionsa, joissa on hyödyllistä tietoa ja vinkkejä jokaiselle vanhemmalle.

 

 

Lehti ei enää ilmesty.

Kustantaja: A-Lehdet Oy

Koko perheen terveys (lopetettu) :
Arvio: 2 / 5. Yhteensä 1 arvostelu.


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.