Koirat


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 ääntä, keskiarvo: 4.00 / 5)
Loading...
Koirat

Koirat on laadukas lehti nuorille ja vähän vanhemmillekin koiraharrastajille, joka sekä viihdyttää että antaa tietoa koirista ja kaikesta niihin liittyvästä. Lehdessä on paljon asiatietoa koirien terveydestä, käyttäytymisestä, koulutuksesta ja ruokinnasta.

Lisäksi kerrotaan erilaisista koiraharrastuksista agilitystä ja tottelevaisuuskoulutuksesta palveluskoiralajeihin ja näyttelyihin, vieraillaan koiramaisissa tapahtumissa ja kilpailuissa ja puidaan ajankohtaisia aiheita ja uutisia. Jokaisessa numerossa on myös rotuesittelyitä, joissa kerrotaan rotujen erikoispiirteistä ja tarpeista.

Koirat-lehdessä on myös koira-alalla toimivien ihmisten kuten kasvattajien, näyttelytuomareiden ja ongelmakoirakouluttajien haastatteluita, vastauksia lukijoiden kysymyksiin sekä vinkkejä koiran ja omistajan suhteen parantamiseen ja koiraongelmien hoitoon.

Kustantaja: Muut kustantajat

Koirat :
Arvio: 4 / 5. Yhteensä 2 arvostelua.

Muita samankaltaisia lehtiä:


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.