Koiramme


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 ääntä, keskiarvo: 4.50 / 5)
Loading...
Koiramme

Koiramme on vuodesta 1896 ilmestynyt koiraharrastajien aikakauslehti, joka kuuluu Suomen Kennelliiton jäsenetuihin. Lehdestä julkaistaan kahta eri versiota, ns. tavallinen ja metsästykseen erikoistunut Metsästyskoiramme. Vuositasolla tilaajat saavat noin tuhat sivua monipuolista tietoa koirista ja koiraharrastuksesta agilitystä ja tottelevaisuuskoulutuksesta näyttelyihin ja palveluskoiralajeihin sekä koirien terveydestä lainsäädäntöön.

Lisäksi lehdessä kerrotaan esimerkiksi koirien hoidosta, käyttäytymisestä ja ruokinnasta ja esitellään eri koirarotuja ja harrastuksia. Koiramme kertoo myös alan ammateista ja ihmisistä tarinoiden takana kuten pitkänlinjan kasvattajista ja näyttelyiden kokeneimmista tuomareista.

Koiramme matkustaa myös ulkomailla tapaamassa koiramaailman ihmisiä ja vierailee erilaisissa koira-alan tapahtumissa meillä ja muualla.

Kustantaja: Muut kustantajat

Koiramme :
Arvio: 4,5 / 5. Yhteensä 4 arvostelua.

Muita samankaltaisia lehtiä:


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.