Kodinrakentaja


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (2 ääntä, keskiarvo: 4.50 / 5)
Loading...
Kodinrakentaja

Osaava Kodinrakentaja on kunnostamisen ja rakentamisen erikoislehti, jonka avulla unelmista tulee totta.

Lehti sopii pientaloasujien lisäksi myös vapaa-ajan asunnon omistajille sekä omasta kodista tai mökistä vasta haaveileville lukijoille, joille viihtyminen, toimivuus ja asumisen mukavuus ovat kodin tärkeitä ominaisuuksia. Osaava Kodinrakentaja antaa hyödyllisiä vinkkejä ja ideoita ja neuvoo kodin projekteissa ja hankinnoissa, kun tavoitteena on remontoida, rakentaa, sisustaa tai laittaa pihaa ja puutarhaa.

Lehti myös esittelee ja vertailee erilaisia tuotteita ja menetelmiä ja selvittää lainsäädännön kiemuroita, joiden avulla voi säästää projektin kustannuksissa ja välttää virhehankintoja. Osaavan Kodinrakentajan sisällöstä vastaavat asiantuntijat, joiden neuvoilla kodin remontointi ja kunnostus sujuu huolettomasti ja oikein.

Kustantaja: Sanoma Magazines Oy

Kodinrakentaja :
Arvio: 4,5 / 5. Yhteensä 2 arvostelua.

Muita samankaltaisia lehtiä:


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.