Kodin Kuvalehti


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 ääntä, keskiarvo: 4.00 / 5)
Loading...
Kodin Kuvalehti
Tilaa Kodin Kuvalehti

Katso tästä tarkemmat hintatiedot ja tilaa Kodin Kuvalehti itsellesi tai lahjaksi!

Tilaa tästä

Kodin Kuvalehti on Suomen suurin naistenlehti, joka on suunnattu sekä perheellisille että yksinasujille ikään katsomatta. Ideoiden ja tiedon lisäksi tässä aina ajankohtaisessa lehdessä on paljon koskettavia tarinoita, henkilöhaastatteluita ja koko perhettä kiinnostavia artikkeleita ja vakiopalstoja.

Myös nuorisolle on omat sivunsa. Kodin Kuvalehden ydinaihealueisiin kuuluvat asuminen ja puutarha, ihmissuhteet, työ ja vapaa-aika, perhe ja ruoka.

Jokaisessa numerossa on runsaasti herkullisia reseptejä helpoista ja nopeista arkiruuista haastavimpiin juhlaherkkuihin, jotka houkuttelevat kokeilemaan uusia ruokalajeja myös omassa keittiössä. Pukeutumis- ja kauneudenhoitovinkit tukevat hyvää oloa ja kannustavat rohkeisiin kokeiluihin ja muutoksiin kun taas sisustus- ja puutarha-artikkelit antavat vinkkejä oman kodin viihtyvyyden parantamiseen.

Kodin Kuvalehti pyrkii myös jutuillaan tukemaan hyvää vanhemmuutta ja motivoida lukijoita hoitamaan parisuhdettaan.

Kustantaja: Sanoma Magazines Oy

Kodin Kuvalehti :
Arvio: 4 / 5. Yhteensä 1 arvostelu.


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.