Kissafani


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 ääntä, keskiarvo: 4.33 / 5)
Loading...
Kissafani

Kissat, nuo vastustamattomat eläinystävämme ovat niin kiehtovia, että niitä käsittelevää lehteä odottaa innolla! Kissafani-lehti sopii kaikille kissoista pitävälle, niin ikioman kissimirrin omistajille kuin sellaisesta haaveilevallekin. Lehti sopii kotikissaa seuranaan pitävälle, näyttelyissä kiertävälle ja kissoja kasvattaville.

Kissafani-lehdestä löytyy asiaa kissoista ja niiden omistajista. Lehdessä on paljon asiaa ja tietoa, mutta myös hellyttävän ihania julisteita ja suloisia kuvia. Lehden lämminhenkinen kerrontatapa saa lukijansa hyvälle mielelle.

Kissoja, kuten niiden omistajiakin on monenlaisia. On citykissoja, maalaiskissoja ja mökkeileviä kissoja. Kissafani-lehti ottaa huomioon erilaisissa elinympäristöissä elävien kissojen terveyteen, virikkeisiin ja tiloihin liittyvät seikat. Lehti myös antaa hyviä neuvoja kissan kanssa matkustamiseen.

Kissanomistajalle oman lemmikin terveys on tärkeä asia. Kissafani kertookin kissan terveydestä ja siitä, miten sitä voi edistää aina pentuvaiheesta aikuisuuteen ja vanhuuteen saakka. Lehti kertoo, millainen ravinto sopii kissalle, mitä rokotuksia se tarvitsee ja millaisessa ympäristössä se viihtyy. Kissafani kertoo myös sairauden oireista ja opastaa, milloin kissaa kannattaa käyttää eläinlääkärin vastaanotolla. Lehdestä löytyy myös tietoa eläimille tarkoitetuista luontaishoidoista. Lehdestä löytyy myös tärkeää tietoa kissan kasvatuksesta ja vinkkejä ongelmakäytöksestä eroon pääsemiseen.

Kissafanin suosittua sisältöä on myös perusteelliset kissarotujen esittelyt, joita tehostavat kauniit kuvat. Kissanäyttelyharrastajillekin löytyy paljon mielenkiintoista luettavaa. Lehdestä löytyy uutisia kissanäyttelyistä, tietoa tulevista tapahtumista ja vinkkejä siitä, miten kissaa voi valmistaa näyttelyä varten.

Kissafani-lehden toimitus tietää, että rakkaus kissoihin kulkee yleensä sukupolvelta toiselle. Siksi Kissafani-lehdestä löytyykin oma osio perheen pienimmille kissa-aiheisine tehtävineen.

Kissafani on asiantunteva tietopaketti, joka ilmestyy kuusi kertaa vuodessa.

Kissafani :
Arvio: 4,33 / 5. Yhteensä 3 arvostelua.

Muita samankaltaisia lehtiä:


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.