Kippari


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 ääntä, keskiarvo: 3.67 / 5)
Loading...
Kippari

Kippari on Suomen ainoa moottoriveneilyyn erikoistunut lehti suomalaisille veneilijöille.

Lehti tarjoaa käytännöllistä hyötytietoa erityisesti tavallisille veneilijöille mutta myös ammattiveneilijät hyötyvät siitä. Lehti antaa vinkkejä veneistä, moottoreista ja tarvikkeista sekä niiden oikeasta käytöstä ja huollosta.

Lehdestä löytyy myös hyödyllisiä korjausvinkkejä, turvallisuusneuvoja ja matkavinkkejä. Kipparin artikkelit, arviot ja neuvot ovat asiantuntijoiden kirjoittamia ja kattavat monenlaiset veneet pienistä avoveneistä lomalaisten suosimiin luksusjahteihin ja erilaisiin yhdysveneisiin.

Puuveneillä on lisäksi lehdessä oma palstansa. Kippari-lehden testit ovat luotettavia ja auttavat veneilijöitä välttämään virhevalintoja.

Testit tehdään aina Suomen olosuhteissa ja kattavat moottorit, elektroniikan ja erilaiset veneilytarvikkeet. Testituloksia luetaan ja arvostetaan Suomen lisäksi myös muualla Euroopassa.

Kustantaja: Otavamedia Oy

Kippari :
Arvio: 3,67 / 5. Yhteensä 3 arvostelua.

Muita samankaltaisia lehtiä:


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.