Kiinteistö ja isännöinti


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (Ei arvosteluja)
Loading...
Kiinteistö ja isännöinti

Kiinteistö ja Isännöinti on kiinteistöalan asialehti. Se on suunnattu ensisijaisesti kiinteistöhuollon ja isännöinnin ammattilaisille, mutta siitä löytyy mielenkiintoista ja tärkeää asiaa jokaiselle asunto-osakkeita niin asumis- kuin sijoitusmielessäkin omistavalle.

Lehteä lukevat kiinteistöalan päättäjät ja vaikuttajat, kuten huoltoyhtiöiden työntekijät, taloyhtiöiden hallitusten puheenjohtajat ja muut jäsenet sekä isännöitsijät. Kiinteistö ja Isännöinti asiansa tunteva ammattilehti, joka on vakiinnuttanut asemansa alan ammattilaisten keskuudessa.

Kiinteistö ja Isännöinti käsittelee kiinteistönhoitoa monipuolisesti ja kertoo aina ajankohtaisista asioista selkeästi ja kiinnostavasti. Kiinteistö ja Isännöinti -lehden teemoihin kuuluvat muun muassa taloyhtiöiden kunnossapito, talous ja hallinto sekä alaan liittyvien lakien ja säännösten päivitykset. Lehdessä esitellään eri tarkoituksiin, eri ikäryhmille ja eri alueille sopivia kiinteistöjä. Kiinteistö ja Isännöinti -lehden vahvuuksia on myös alan kehittämisen ja tulevaisuudennäkymien havainnollistaminen sekä tärkeiden asioiden esillä pitäminen.

Kiinteistön huoltoon liittyvissä osioissa Kiinteistö ja Isännöinti kertoo remonteista ja kunnossapitotöistä. Kunnossapitotöitä käsitellään siivouksesta aina lumen luomiseen. Lehdessä kerrotaan säännöllisesti energiatehokkuuteen liittyvistä asioista.  Joka numerossa on yleensä pääteema, josta kerrotaan perusteellisesti. Lehden teemoihin kuuluvat muun muassa peruskorjaukset, energiatehokkus ja energiantuotanto, kiinteistöhallinnan tietotekniikka, julkisivut, pihat ja asuinympäristö, jätehuolto, turvallisuus, LVIS, automaatio, vakuutukset ja rahoitus. Lehdellä on myös perinteiset eri maakunnille suunnatut aluesivut.

Vuoden 2012 alusta lehteen lisättiin kaksi erikoisnumeroa, jotka saavat tavallista laajemman jakelun. Erikoisteemanumeroiden kautta Kiinteistö ja Isännöinti tavoittaa myös julkishallinnon päättäjiä. Näin lehti ajaa asiaansa laajemman yleisön ja päättäjätason tietoisuuteen. Kiinteistä ja Isännöinti on ollut alansa merkittävä tiedonlähde jo yli 20 vuotta.

Kiinteistö ja Isännöinti -lehdestä ilmestyy vuodessa 12 numeroa, joista kaksi on tuplanumeroita.

Muita samankaltaisia lehtiä:


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.