KG


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 ääntä, keskiarvo: 4.67 / 5)
Loading...
KG

KG on lehti suomalaisille naisille ja miehille, jotka ovat kiinnostuneita laihdutuksesta, painonhallinnasta ja terveellisistä elämäntavoista. Lehti ei ole erikoistunut mihinkään tiettyyn laihdutusmenetelmään vaan artikkeleissa käsitellään laihduttamista ja painonhallintaa kokonaisvaltaisesti ja monista eri näkökulmista kritiikkiä ja käytännön kokemuksia unohtamatta.

Pääpaino on kuitenkin terveellisiin elämäntapoihin, ravintosuosituksiin ja liikuntaan perustuvassa painonhallinnassa, jolla tuetaan pysyvää painon pudotusta ja saavutetun painon säilyttämistä. Ihmedieettejä ei KG-lehdessä käsitellä.

Jokaisessa numerossa on runsaasti maistuvia mutta kevyitä reseptejä, jotka tukevat laihdutusta ja auttavat kevyemmän elämän alkuun. Jokaisesta reseptistä julkaistaan kevyt- ja normaaliversio ravintoaine- ja energiasisältöineen.

Kuntoilun ja liikunnan osalta esitellään erilaisia liikuntamuotoja erityisesti laihdutuksen näkökulmasta. Myös kauneus, muoti ja itsensä hemmottelu saavat KG-lehdessä palstatilaa.

Kustantaja: Muut kustantajat

KG :
Arvio: 4,67 / 5. Yhteensä 3 arvostelua.

Muita samankaltaisia lehtiä:


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.