Käytännön Maamies


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (7 ääntä, keskiarvo: 4.29 / 5)
Loading...
Käytännön Maamies

Käytännön Maamies on maatilatalouden erikoislehti, jota lukevat paitsi maa- ja metsätilayrittäjät niin myös alan sidosryhmät.

Ammattiviljelijälle lehti on verovähennyskelpoinen eli osa ammattikirjallisuutta. Edellisen vuoden numeroissa julkaistuihin juttuihin on helppo palata, koska tilaajat saavat vuosikerrat myös sähköisessä muodossa.

Käytännön Maamies -lehden perusarvoihin kuuluvat puolueettomuus, asiallisuus ja luotettavuus. Lehden artikkelit käsittelevät alan viimeisimpiä uutuuksia, minkä lisäksi lehti tutkii, testaa ja vertailee alaan liittyviä tuotteita ja palveluita huolellisesti ja luotettavasti.

Kaikkiaan lukijat saavat MTT:n julkaisemat tutkimustiedot mukaan luettuna useita tuhansia sivuja tiukkaa asiatietoa vuodessa. Lehteä lukemalla maatalousyrittäjä pysyy selvillä alan kehityksestä Suomessa ja ulkomailla.

Katso myös KMVET-lehti.

Katso alta paras Käytännön Maamies tarjous ja tilaa nyt itselle tai lahjaksi!

Kustantaja: Terramedia

Käytännön Maamies
Käytännön Maamies :
Arvio: 4,29 / 5. Yhteensä 7 arvostelua.


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.