Kauppalehti


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 ääntä, keskiarvo: 2.33 / 5)
Loading...
Kauppalehti

Kauppalehti on Suomen suurin valtakunnallinen taloussanomalehti ja talousalan seuratuin yksittäinen media Suomessa, jota on julkaistu vuodesta 1897.

Lehti ilmestyy nykyisin viitenä päivänä viikossa eli jokaisena arkipäivänä. Tämän suomalaisen talousjournalismin johtajan tavoitteena on paitsi kertoa talousalan tuoreimmat uutiset ja ajankohtaiset asiat myös analysoida ja taustoittaa niitä sekä nykyhetken, tulevaisuuden että menneen valossa suomen kansallista etua ja suomalaista näkökulmaa unohtamatta.

Varsinaisten tilaajien lisäksi lehti tavoittaa myös esimerkiksi Tradenomiliiton jäsenet, jotka saavat lehden jäsenetuna. Sähköinen media täydentää paperisen lehden sisältöä ja kauppalehden verkkosivuilla onkin laaja ja vakiintunut lukijakunta.

Kauppalehden välissä julkaistaan talousaikakauslehti Optiota, joka ilmestyy kaksi kertaa kuussa, sekä toimialakohtaisia Extra-liitteitä ja erilaisia teemasivuja talouden eri aloilta.

Kustantaja: Almamedia

Kauppalehti :
Arvio: 2,33 / 5. Yhteensä 3 arvostelua.


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.