Kauneus ja Terveys


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (3 ääntä, keskiarvo: 3.33 / 5)
Loading...
Kauneus ja Terveys

Kauneus & Terveys on monipuolinen lukupaketti kaikenikäisille naisille, jotka haluavat huolehtia itsestään ja läheisistään.

Lehti antaa vinkkejä terveellisempään elämään, painonhallintaan, muotiin, kuntoiluun, kauneuteen ja ihmissuhteisiin samalla kun se tarjoaa lukijoille vertaistukea ja innostusta elämänmuutoksiin ja päätöksissä pysymiseen. Ammattilaisten kauneusvinkit ja tuote-esittelyt auttavat lukijaa näyttämään kauniilta, nauttimaan ulkonäöstään, löytämään oman persoonallisen tyylinsä ja voimaan paremmin.

Maukkaat ruokareseptit puolestaan innostavat kokeilemaan jotain uutta ja erilaista keittiössä ja kokeilemaan uusia raaka-aineita. Lääketieteen uusimpia tutkimustuloksia täydennetään vaihtoehtoisilla näkökulmilla, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja elämänhallintaa.

Kauneus & Terveys -lehden tavoitteena on lisätä lukijoiden hyvinvointia, kasvattaa heidän itsetuntemustaan ja tukea positiivista asennoitumista itseen ja ympäristöön.

Kustantaja: A-Lehdet Oy

Kauneus ja Terveys :
Arvio: 3,33 / 5. Yhteensä 3 arvostelua.


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.