Kauneimmat Käsityöt


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (5 ääntä, keskiarvo: 4.60 / 5)
Loading...
Kauneimmat Käsityöt
Tilaa Kauneimmat Käsityöt

Katso tästä tarkemmat hintatiedot ja tilaa Kauneimmat Käsityöt itsellesi tai lahjaksi!

Tilaa tästä

Kauneimmat Käsityöt on suomalainen virkkauksen ja neulonnan erikoislehti, joka soveltuu niin aloitteleville käsitöiden ystäville kuin kokeneillekin taitureille.

Kaikissa ohjeissa on mukana selkeät työohjeet lankavaihtoehtoineen ja tarviketietoineen, mikä lisää mallien muunneltavuutta. Lehdessä julkaistaan vuosittain lähes 300 mallia koko perheelle niin arkeen kuin juhlaankin, joiden parissa saa kulumaan illan jos toisenkin.

Ohjeiden joukossa on kaikkea ajattomista ja perinteisistä käsitöistä ja malleista modernimpiin ja rohkeampiin ratkaisuihin. Kauneimmat Käsityöt antaa myös parhaat ohjeet erilaisten kodintekstiilien kuten virkattujen verhojen, liinojen ja peittojen toteuttamiseen sekä ideoita ja vinkkejä kaikenlaiseen käsillä tekemiseen sisustuksesta kirjontaan.

Kauneimmat Käsityöt antaa mielikuvitukselle ja käsille töitä kuusi kertaa vuodessa.

Kustantaja: Kolmiokirja Oy

Kauneimmat Käsityöt :
Arvio: 4,6 / 5. Yhteensä 5 arvostelua.


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.