Katso


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (10 ääntä, keskiarvo: 3.30 / 5)
Loading...
Katso
Tilaa Katso

Katso tästä tarkemmat hintatiedot ja tilaa Katso itsellesi tai lahjaksi!

Tilaa tästä

Katso on Suomen vanhin ja monipuolisin viihde- ja tv-lehti, joka ilmestyy joka keskiviikko. Se on suunnattu erityisesti televisiota paljon katsoville nuorille aikuisille ja aikuisille, jotka ovat kiinnostuneita myös katsomiensa ohjelmien ja elokuvien taustoista.

Katsosta löydät yhteensä 68 kanavan viikoittaiset tv-ohjelmatiedot ja ohjelmaesittelyt, radio-ohjelmatiedot, elokuvaensi-illat, DVD-esittelyt ja tv-elokuvien arviot helppolukuisessa ja viihdyttävässä muodossa. Jokaisessa lehdessä on myös sudoku tai krypto, vastauksia katsojien lähettämiin kysymyksiin sekä kiinnostavia juttuja viikon suosituimmista tv-ohjelmista.

Jutuissa käsitellään monipuolisesti ja laajasti sekä suomalaisten että ulkomaisten tv-ohjelmien ja sarjojen taustoja, näyttelijöitä ja tekijöitä. Vuodesta 1962 lähtien Katso-lehti on jakanut Telvis-palkintoja parhaille tv-esiintyjille, tv-ohjelmille ja radioäänelle.

Kustantaja: Aller Media Oy

Katso :
Arvio: 3,3 / 5. Yhteensä 10 arvostelua.

Muita samankaltaisia lehtiä:


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.