Kanava


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (1 ääntä, keskiarvo: 3.00 / 5)
Loading...
Kanava
Tilaa Kanava

Katso tästä tarkemmat hintatiedot ja tilaa Kanava itsellesi tai lahjaksi!

Tilaa tästä

Kanava on maan johtava yhteiskunta- ja kulttuuripoliittinen aikakauslehti. Lehteä lukevat monet politiikan, talouselämän ja tiedotusvälineiden johtohenkilöt, mutta se on tarkoitettu kaikille ajatteleville suomalaisille, jotka ovat kiinnostuneita yhteiskunnasta ja sen ilmiöistä, kansainvälisen politiikan asettamista haasteista ja muista ajankohtaisista kysymyksistä.

Lehdessä alansa parhaat asiantuntijat kirjoittavat yhteiskuntaan, politiikkaan, talouteen ja kulttuuriin liittyvistä kysymyksistä syvällisesti ja yleistajuisesti. Kanavan sisältö koostuukin muun muassa monipuolisista artikkeleista ja katsauksista, painavista kirja-arvioista ja kantaaottavista kolumneista, joilla se taistelee pinnallistuvaa mediamaailmaa vastaan.

Lehden tarkoituksena onkin herättää keskustelua ajankohtaisista asioista ja ilmiöistä, minkä vuoksi se ei päästä lukijaansa helpolla vaan sen syvällisten ja punnittujen puheenvuorojen lukemiseen on syytä varata reilusti aikaa.

Kustantaja: Otavamedia Oy

Kanava :
Arvio: 3 / 5. Yhteensä 1 arvostelu.

Muita samankaltaisia lehtiä:


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.