Kaleva


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 ääntä, keskiarvo: 4.25 / 5)
Loading...
Kaleva

Kaleva on Suomen neljänneksi luetuin sitoutumaton päivälehti, joka on ilmestynyt Oulun seudulla vuodesta 1899. Lehteä julkaisee yksityishenkilöiden omistama Kaleva Oy.

Kotimaan ja ulkomaan uutisten lisäksi lehti käsittelee ja taustoittaa laajasti ajankohtaisia aiheita ja julkaisee erilaisia teemasivuja, jotka käsittelevät esimerkiksi asumista, terveyttä, luontoa ja opiskelua. Lisäksi lehden välissä tulee joka perjantai viihteeseen keskittyvä Tärppi-lehti ja joka sunnuntai Kalevan oma viikkoliite, jossa on paljon mielenkiintoista luettavaa viikonlopuksi.

Pohjois-Suomen suurimpana päivälehtenä Kaleva puhuu rohkeasti pohjoisen ulottuvuuden puolesta, mikä heijastuu luonnollisesti myös lehden sisältöön ja näkökulmiin. Kestotilaajille on tarjolla lukuisia rahanarvoisia etuja, jotka tuovat säästöä koko perheelle.

Kustantaja: Kaleva Oy

Kaleva :
Arvio: 4,25 / 5. Yhteensä 4 arvostelua.

Muita samankaltaisia lehtiä:


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.