Kaksplus


1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (4 ääntä, keskiarvo: 3.75 / 5)
Loading...
Kaksplus
Tilaa Kaksplus

Katso tästä tarkemmat hintatiedot ja tilaa Kaksplus itsellesi tai lahjaksi!

Tilaa tästä

Kaksplus on suomalaisten vauva- ja lapsiperheiden oma lehti, josta on vuosien varrella tullut jo käsite vanhempien keskuudessa.

Sitä lukevat sekä perheen perustamista vasta suunnittelevat ja jo useamman lapsen saaneet pariskunnat. Lehti käsittelee lapsiperheen elämää odotusajasta synnytykseen ja vauvaiästä pitkälle leikki-ikään ja koululaisuuteen tarjoten tuoreinta ja luotettavaa tutkimustietoa, vertaistukea ja hyödyllisiä vinkkejä arjessa selviämiseen ja antoisaan vanhemmuuteen.

Lehden pääsisältöön lukeutuvat perhe-elämä, eri-ikäiset lapset, kasvatus ja parisuhde. Lehti antaa myös vastauksia lukijoiden mieltä askarruttaviin kysymyksiin ja neuvoo lasten terveyteen ja parisuhteen hoitoon liittyvissä asioissa.

Kaksplus kannustaa lukijoitaan rentoon ja vastuuntuntoiseen vanhemmuuteen, joka antaa lapsille hyvät lähtökohdat tasapainoiseen kasvuun ja kehitykseen.

Kustantaja: Otavamedia Oy

Kaksplus :
Arvio: 3,75 / 5. Yhteensä 4 arvostelua.

Muita samankaltaisia lehtiä:


© 2017 Alelehti.fi — Alelehti.fi listaa parhaat lehtitarjoukset, tilaajalahjat ja lehtien lahjatilaukset. Tarkistathan aina lehtien ajantasaiset tarjoukset lehtien omilta sivuilta, Alelehti.fi ei vastaa tietojen oikeellisuudesta. Lehdet ja lehtitiedot suuntaa-antavia, Alelehti.fi ei vastaa väärien tietojen aiheuttamista kuluista tai haitoista.